Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az igazi ok, amiért létezünk? Hogy megoldjuk a süteménykészítési és -díszítési problémákat... A vonzó választék a siker alapja... akár otthonodban készíted a desszertet, akár professzionális körülmények között. Egy különleges alkalom - legyen az akár születésnap, esküvő, leánybúcsú, babaváró buli, ballagás, diplomaosztó vagy bármely más jeles esemény -, különleges desszertet, tortát érdemel.

Célunk a közeljövőben hatalmas termékválasztékot építeni, hogy megkönnyítsük az édességek elkészítését, díszítését, mindemellett elősegítsük a minél gyorsabb és hatékonyabb alkotást eszközeink segítségével. A minőséget és az innovációt szem előtt tartva, a termékválaszték összeállításánál nagy hangsúlyt fektetünk az évszakokra, az aktuális ünnepekre, trendekre és legújabb variációkra, ötletekre, technikákra. A kreativitás többéves tiszta szenvedélyével, szakértelmünknek és tapasztalatainknak köszönhetően már szinte úgy ismerjük a sütés, töltés és díszítés világát, akár a tenyerünket. 

Ugyan a cukor és a liszt változatlanul a régi, de a hosszú évek alatt már megtanultuk, hogy minden más alapanyag, eszköz és technika rohamosan fejlődik és változik... esetlegesen új köntösben reneszánszát éli. Ma már sokkal szélesebb a paletta a lehetőségek tárházában, ezt pedig nem szabad nem kiaknázni. Szinte kötelező a legújabb technikákat elsajátítani, és mindehhez szeretnénk segítséget nyújtani - akár eszközkínálattal, akár technikai tanácsokkal, javaslatokkal.

Ha pedig új ötlete van egy eszközzel, termékkel kapcsolatban, vagy látott valamit - akár online is -, jelezze felénk, megpróbáljuk valóra váltani a kívánságát.

Egyszerű online rendeléssel, gyors szállítással, tisztességes és versenyképes feltételeket kínálunk vásárlóink számára.

P.S. (I love you): a pozitív gondolkodás keretein belül teljes mértékben hisszük és valljuk, hogy a torta jobbá teszi a világot, szebbé a lelket.